OIZ zuerich 01
Inviting interior thanks to the pleasantly warm hues

OIZ, Zürich

Interface solution

In this IT competence centre in Zurich, the foyer and lounge form the architectural interface between the customers, visitors and employees at OIZ. The spacious premises are delineated by the solid walls made of exposed concrete.

The exposed concrete walls of this modern office building represent the static, architecture and above all else, also spatial ambience. The faceal Colour surface treatment in a warm earthy hue harmonises functionality and comfort in these spacious rooms. The foyer and lounge create an architectural interface which engenders a spatial atmosphere conducive to constructive dialogue. 

  • faceal Colour applied on exposed concrete walls
  • Kategorie Farbiger Beton
  • Gebäudetyp Wohn- und Gewerbebebauungen
  • Land Schweiz
  • Fotograf/in PSS Interservice / insevia GmbH